Ons laatste nieuws

Denk mee over de volgende woningen in Rittenburg3!

Binnenkort is het zover en wordt er een nieuw woningtype in Rittenburg3 geïntroduceerd: de rijwoning. Momenteel zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van deze woningen. We vinden het fijn als je met ons meedenkt!

Lees verder

Rittenburg3, fase 2: Bijna 70% verkocht

Goed nieuws! Ook in de zomermaanden hebben diverse kopers een droomwoning in Rittenburg3 aangekocht. Inmiddels is dan ook bijna 70% van alle woningen in Rittenburg 3 fase 2 verkocht, zijn er diverse woningen onder optie en staan er tekenafspraken gepland.

Lees verder

Vol positieve energie

Wonen in Rittenburg3 is prettig wonen, maar ook prettig voor je energie! Zo bieden we voor woningen van fase 2 een aantal energiepakketten aan. Daarmee houd je rekening met je eigen lasten én het milieu.

Lees verder

Werk in uitvoering!

Eind maart 2022 is Bouwbedrijf Vrolijk Vrolijk gestart met de realisatie van de eerste bouwfase van Rittenburg3. Als onderdeel van Rittenburg3 worden er voor Woongoed Middelburg 20 woningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over twee woonblokken en verbindt de wijken Rittenburg en Stromenwijk met elkaar.

Lees verder

Start verkoop openingsstuk Rittenburg3

Het is zover! Na de succesvolle pre-sale laten we weten dat 10 maart, om 18:00 de officiële verkoop van 12 ruime tweekappers en 14 semibungalows in Rittenburg3 zal starten!

Lees verder

PRE-SALE GESTART

Het is zover! De pre-sale van Rittenburg3 is van start met 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 14 gelijkvloerse semibungalows.

Lees verder

Vrolijke Update

In navolging van het vastgestelde bestemmingsplan is de website uitgebreid met beelden van de situatie en de woningtypes.

Lees verder

Goed nieuws!

Het bestemmingsplan van Rittenburg3 is op 16 december 2021 door de gemeenteraad van Middelburg vastgesteld, een belangrijke stap om Rittenburg3 te realiseren. Momenteel ligt het bestemmingsplan ter inzage en is er tot eind januari / begin februari nog een beroepsmogelijkheid. Na deze periode is het bestemmingsplan onherroepelijk, mits geen beroep is ingesteld.

Lees verder

Woningtypes Fase 1

In dit nieuwsbericht informeren we graag over de fasering en over de te verwachten woningtypes.

Lees verder

Vrolijk nieuws!

Als sluitstuk van de wijk Rittenburg en als verbinding naar de Stromenwijk in Middelburg ontstaat een prachtige leefruimte. Met alle ruimte voor openbaar groen, de bestaande watergang en de aansluiting op Park Toorenvliedt wordt Rittenburg3 een plek waar wonen, ontspannen en ontmoeten samenkomen. Op deze locatie verrijzen straks zo’n 100 woningen waar we aan de woonwensen van velen geïnteresseerden kunnen voldoen. Wie weet vind jij straks ook jouw nieuwe thuis in Rittenburg3.

Lees verder

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2