Kies nu je favoriete rijwoning in fase 3

Geplaatst op

Een aantal weken geleden is deze nieuwe website van Rittenburg3 live gegaan. De website is uitgebreid met een nieuw woningtype: de rijwoning. Vanaf nu is het ook mogelijk om je favoriete bouwnummer(s) aan ons door te geven. Door nu jouw bouwnummervoorkeur door te geven, krijg je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing.

We hebben alle informatie overzichtelijk gemaakt in een interactieve kaart. Op deze kaart zie je per bouwnummer onder andere de ligging, de impressies, de mogelijke opties en de prijsranges. Genoeg informatie om een keuze te kunnen maken. Om de interesse in kaart te brengen vernemen we graag van jou naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.

Let op: het doorgeven van een bouwnummervoorkeur is nog geen definitieve inschrijving. Dit kan pas tijdens de officiële verkoopperiode eind april 2023.

Hoe geef ik mijn bouwnummervoorkeur door?

  1. Ga naar het ‘Aanbod‘ op de website

  2. Bekijk alle bouwnummers en kies jouw favoriet

  3. Klik op ‘Schrijf je nu in‘

  4. Log in op je persoonlijke account of maak een account aan

  5. Laat maximaal 5 voorkeuren achter

Heb jij al een financieringscheck gedaan?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zorg ervoor dat je voor de officiële start van de verkoop de financiële check bij jouw hypotheekadviseur hebt laten doen. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.