Waar stad en land elkaar ontmoeten

Rittenburg3 is het sluitstuk op de grens van de stad met het platteland. Het idee is ontstaan om een groene buffer aan te leggen tussen stedelijke bebouwing en het buitengebied van de aangrenzende polders. Groene doorsteken in de wijk verbinden alle woningen met de Vlissingsche Watergang. Rittenburg3, midden in het groen, aan de rand van de stad. Het beste van beide werelden!

SChrijf je in

 

Veilig en groen, duurzaam en gevarieerd

In Rittenburg3 verschijnen in totaal 102 woningen, verdeeld over 4 fases. Je kunt kiezen uit tweekappers, rijwoningen, semibungalows en appartementen. In Rittenburg3 tref je een wijk met veel ruimte en tegelijkertijd met een besloten karakter, waardoor je er met een veilig gevoel woont en leeft. Ook is Rittenburg3 heerlijk groen met veel gras, planten en wandelpaden langs de groene oever. De groenstroken tussen de bouwblokken met bomen benadrukken de ruime opzet en bieden ruimte voor ontmoeting en spel. Alle woningen in Rittenburg3 zijn volledig gasloos en energiezuinig.

Bekijk het aanbod

VIRTUELE TOUR

Fases Rittenburg3

Lijkt het je wat om in één van de woningen van Rittenburg3 te wonen? Bekijk hieronder de huidige fases . Zo weet je precies wat je te wachten staat!

Fase 3 – Nu in verkoop

Fase 3 is gefaseerd in verkoop gegaan.

  • Het is nog mogelijk om jezelf doorlopend in te schrijven voor de laatst beschikbare woningen in jouw persoonlijke account.
  • Klik op onderstaande link om de beschikbare woningen te bekijken.

Bekijk de beschikbare woningen

Fase 4 – In ontwikkeling

Fase 4 is in ontwikkeling. De appartementen gaan naar verwachting in februari 2024 in verkoop (onder voorbehoud).

Interesse? Bekijk de website van fase 4 voor meer informatie over de appartementen.

BEKIJK FASE 4

Ja, ik wil hier wonen!

Heb je interesse in het aanbod uit fase 3 (rijwoningen, tweekappers en semibungalows)? Schrijf je dan nu definitief in! Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving. Klik hier voor meer informatie over het inschrijven.

Heb je interesse in fase 4 (appartementen)? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite van fase 4.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2