Wanneer woon je in Rittenburg3?

Bekijk hier de planning van het project.
Aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.

10 maart 2022 Start verkoop fase 1
Januari 2023 Start bouw fase 2
5 december 2022 Denk mee over de volgende woningen!
Januari 2023 Start bouw fase 2 (26 woningen)

Bekijk de ligging van de woningen in Rittenburg3

Veilig en groen, duurzaam en gevarieerd

In Rittenburg3 verschijnen in totaal 102 woningen, verdeeld over 4 deelgebieden. Je kunt kiezen uit tweekappers, rijwoningen, semibungalows en appartementen. In Rittenburg3 tref je een wijk met veel ruimte en tegelijkertijd met een besloten karakter, waardoor je er met een veilig gevoel woont.  Ook is Rittenburg3 heerlijk groen met veel gras, planten en wandelpaden langs de groene oever. Alle woningen in Rittenburg3 zijn volledig gasloos en bijna energieneutraal, en je kunt zelfs kiezen voor volledig  ‘nul-op-de-meter’.

Plattegronden PDF

Waarom je hier graag wil wonen

Je woont aan een buitengebied

Het idee voor deze nieuwe wijk is ontstaan vanuit het idee om een groene buffer aan te leggen tussen stedelijke bebouwing en het landelijke buitengebied van de aangrenzende polders. Midden in het groen, aan de rand van de stad. Het beste van beide werelden!

In Zeeland is het water nooit ver weg

Zeg je Zeeland, dan zeg je water. Vanuit jouw nieuwe woning loopt er langs de oever een prachtige wandelroute die je langs de Vlissingse watergang voert. Toe aan de typisch Zeeuwse zoute, zilte lucht? In een kwartiertje rijden sta je aan het strand van Vlissingen.

Je leeft duurzaam én comfortabel

In Rittenburg3 wordt er gebouwd met oog voor duurzame materialen. En dat is niet alles. Door de warmtepomp wek je de warmte voor je woning en warm water volledig gasloos op. En dankzij de vloerverwarming heb je ook in de koudere maanden warme voetjes.

Middelburg is een goed uitgeruste stad

Op 1,5 km afstand van Rittenburg3 bevindt zich de historische grachtengordel van de hoofdstad van Zeeland. Wandelend over de kinderkopjes, langs oude pakhuizen en imposante herenhuizen kun je fantastisch shoppen, een terrasje pakken of genieten van een van de vele musea.

Het is er fijn voor jong én oud

Door de vele wandelroutes en fietspaden is er altijd iets te doen. Maak een ommetje naar Park Toorenvliedt met een heus landgoed, bunkers en een speelweide. Thuis zorgt de knusse en overzichtelijke opzet van de buurt ervoor dat kinderen veilig in het zicht buiten kunnen spelen.

Jouw nul-op-de-meter-woning!

Door de ventilatie met wtw-systeem in de woning heb je altijd gefilterde lucht in huis die aangenaam voelt in de winter én de zomer! Nog energiezuiniger? Dan kun je optioneel extra pv(zonne)panelen plaatsen en genieten van een nul-op-de-meter woning. Zo ben je klaar voor een duurzamere toekomst.

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2