Waar stad en land elkaar ontmoeten

Rittenburg3 is het sluitstuk op de grens van de stad met het platteland. Het idee is ontstaan om een groene buffer aan te leggen tussen stedelijke bebouwing en het buitengebied van de aangrenzende polders. Groene doorsteken in de wijk verbinden alle woningen met de Vlissingsche Watergang. Rittenburg3, midden in het groen, aan de rand van de stad. Het beste van beide werelden!

MELD JE AAN

Veilig en groen, duurzaam en gevarieerd

In Rittenburg3 verschijnen in totaal 102 woningen, verdeeld over 4 fases. Je kunt kiezen uit tweekappers, rijwoningen, semibungalows en appartementen. In Rittenburg3 tref je een wijk met veel ruimte en tegelijkertijd met een besloten karakter, waardoor je er met een veilig gevoel woont en leeft. Ook is Rittenburg3 heerlijk groen met veel gras, planten en wandelpaden langs de groene oever. De groenstroken tussen de bouwblokken met bomen benadrukken de ruime opzet en bieden ruimte voor ontmoeting en spel. Alle woningen in Rittenburg3 zijn volledig gasloos en energiezuinig.

Bekijk het aanbod

VIRTUELE TOUR

Fases Rittenburg3

Lijkt het je wat om in één van de woningen van Rittenburg3 te wonen? Bekijk hieronder de huidige fases . Zo weet je precies wat je te wachten staat!

Fase 2 – In verkoop

Fase 2 bestaat uit 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 14 levensloopbestendige semibungalows.

  • Nog enkele semibungalows en tweekappers beschikbaar
  • De bouw van de woningen in fase 2 is gestart

Bekijk het aanbod

Fase 3 – In ontwikkeling

In de derde fase gaan als eerste de 16 rijwoningen in verkoop. Gevolgd door 5 semibungalows en 6 tweekappers. Meld je aan als geïnteresseerde. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • 16 ruime rijwoningen
  • Start verkoop Fase 3 eind april 2023

Bekijk de rijwoningen

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2