Verkoop 16 rijwoningen fase 3 gestart!

Geplaatst op

Ben jij enthousiast geworden van een woning in Rittenburg3 fase 3? Goed nieuws! Zaterdag 22 april j.l. is de verkoop van de 16 rijwoningen officieel van start gegaan! 

Verkoop en inschrijven

We hebben alle informatie overzichtelijk gemaakt in een interactieve kaart. Op deze kaart zie je per bouwnummer onder andere de ligging, de impressies, de mogelijke opties en de prijzen. Daarnaast vind je onder via deze link onder ‘Downloads’ alle verkoopdocumentatie terug, zoals de brochure digitaal, technische omschrijving, verkooptekeningen en de optielijst inclusief optietekeningen. Genoeg informatie om een keuze te kunnen maken.

De inschrijving werkt als volgt:

  1. Klik op www.rittenburg3.nl op ‘Aanmelden
  2. Log in op je persoonlijke account of maak een account aan
  3. Ga naar het ‘Optieformulier’ in je persoonlijke account en vul de gegevens in

Je kunt maximaal vijf voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt er één ingevuld inschrijfformulier gehonoreerd. Na toewijzing worden kopers uitgenodigd voor een gesprek bij de makelaar.

Hoe werkt de toewijzing?

We streven ernaar zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Is er één kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning toegewezen aan die persoon. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan kijken we of je een financiële check hebt ingediend tijdens de inschrijving in jouw persoonlijke account. Daarmee laat je aan ons zien dat jij de woning kunt financieren of betaalt met eigen middelen. Deze financieringsverklaring van je bank, hypotheekverstrekker of financieel adviseur kun je indienen tot en met sluitingsdatum van de inschrijving op 8 mei 2023 om 09.00 uur. Zijn er gelijkwaardige inschrijvingen op één bouwnummer? Dan kijken we of je eerder een bouwnummervoorkeur door hebt gegeven in jouw persoonlijke account. 

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.