Alles in de buurt

Van het groen tot hartje Middelburg. Je zit overal dichtbij in Rittenburg3. Vanuit de wijk wandel je zo langs de oever naar Park Toorenvliedt. In slechts 5 minuten fietsen heb je de winkels aan het Westerscheldeplein. Fiets je iets verder, dan sta je in Wijkcentrum Tref of hartje Middelburg.

BEKIJK HET AANBOD

In Zeeland is het water nooit ver weg

Zeg je Zeeland, dan zeg je water. Vanuit jouw nieuwe woning loopt er langs de oever een prachtige wandelroute die je langs de Vlissingse Watergang voert. Toe aan de typisch Zeeuwse zoute, zilte lucht? Voor het vakantiegevoel hoef je niet ver weg. In een kwartiertje rijden sta je aan het strand van Vlissingen.

Altijd iets te doen in Middelburg

Middelburg is niet voor niets de hoofdstad van Zeeland. De eeuwenoude gebouwen, de vele evenementen die de stad rijk is en de winkels maken het een bruisende en levendige stad. Zoveel leuke winkels , shops en boetiekjes om uit te kiezen. Middelburg leeft! Naast gezellige markten, de vele braderieën en festiviteiten kun je volop genieten van het Jazzfestival Middelburg, de jaarlijkse Oldtimerdag, Middelburg Winterstad of een inspirerende stadswandeling.

Beleef de historische plekjes van Middelburg

Dat de ‘Middelste Burcht’ van Walcheren een rijk verleden heeft, is in de stad nog overal te zien. Ondanks de strijd tegen de Spanjaarden, de Fransen en later de Tweede Wereldoorlog staan in de voormalige VOC-stad nog steeds duizenden monumentale panden overeind.

Het is fijn voor jong én oud

Door de vele wandelroutes en fietspaden is er altijd iets te doen. Maak een ommetje naar Park Toorenvliedt met een heus landgoed, bunkers en een speelweide. Thuis zorgt de knusse en overzichtelijke opzet van de buurt ervoor dat kinderen veilig in het zicht buiten kunnen spelen. Je zit goed met tal van sportverenigingen en scholen op loop- en fietsafstand.

Ja, ik wil hier wonen!

Alle woningen in fase 3 zijn verkocht.

Heb je interesse in fase 4 (appartementen)? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite van fase 4.

 

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.