Woningtypes

Met een mix van eigentijdse en traditionele architectuur is Rittenburg3 het koppelstuk tussen de voorgaande fases van Rittenburg en de naastgelegen Stromenwijk. Een speelse combinatie van aardetinten in de stenen, Franse balkons en eigenzinnig metselwerk zorgt voor een sfeervol straatbeeld dat passend is bij het DNA van Middelburg.

Rijwoning (fase 3)

Verkocht

De rijwoning heeft een open keuken met een gezellige eethoek centraal in de woning. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waar je optioneel op de tweede verdieping nog eens 2 kamers kunt toevoegen. Wil je nog meer ruimte, dan kun je kiezen voor een aanbouw op de begane grond. Via de woonkamer loop je zo de tuin in, waar genoeg ruimte is om na een dag werken heerlijk neer te ploffen tijdens de zonnige uren.

Semibungalow (fase 3)

Verkocht

De rust, de ruimte en het groen zijn hier aanwezig. Met 130m² aan ruimte en wonen én slapen op de begane grond heeft deze brede semibungalow, alles wat je nodig hebt om fijn te wonen en leven. Extra kamer nodig? Op de bovenverdieping is nog voldoende ruimte over voor de logés.

Tweekapper (fase 3)

In verkoop
Vanaf € 499.000,- v.o.n.

Aan de sfeervolle groensingel steken de tweekappers fier boven het riet uit. Hier geniet je van een zee aan woonruimte. Wat dacht je van een mooie leefkeuken met een grote eettafel? Voor gezellige spelletjes met het gezin en lange borrels met vrienden. Iedereen krijgt zijn eigen plek in deze tweekapper met 3 slaapkamers, met nog extra ruimte op de grote zolder.

Ja, ik wil hier wonen!

Heb je interesse in het beschikbare aanbod uit fase 3 (bouwnummer 63)? Schrijf je dan nu definitief in! Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving. Alle rijwoningen en semibungalows uit fase 3 zijn verkocht.

Heb je interesse in fase 4 (appartementen)? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite van fase 4.

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.