Woningtypes

Met een mix van eigentijdse en traditionele architectuur is Rittenburg3 het koppelstuk tussen de voorgaande fases van Rittenburg en de naastgelegen Stromenwijk. Een speelse combinatie van aardetinten in de stenen, Franse balkons en eigenzinnig metselwerk zorgt voor een sfeervol straatbeeld dat passend is bij het DNA van Middelburg.

Semibungalow (fase 2)

De rust, de ruimte en het groen zijn hier aanwezig. Alles wat je nodig hebt in één. Met 130m² aan ruimte en wonen én slapen op de begane grond heeft deze brede semibungalow, alles wat je nodig hebt om fijn te wonen en leven. De semibungalow heeft voldoende ruimte om fijn tijd door te brengen met de hele familie en vrienden. Extra kamer nodig? Op de bovenverdieping is nog voldoende ruimte over voor de logés.

Tweekapper (fase 2)

Aan de sfeervolle groensingel steken de tweekappers fier boven het riet uit. Hier geniet je van een zee aan woonruimte. Wat dacht je van een mooie leefkeuken met een grote eettafel? Voor gezellige spelletjes met het gezin en lange borrels met vrienden. Iedereen krijgt zijn eigen plek in deze tweekapper met 3 slaapkamers, met nog extra ruimte op de grote zolder. De woningen hebben nu standaard als optie: 1.2 m uitbouw, openslaande tuindeuren met zijlichten en een doorgang naar de berging. Maak er jullie nieuwe thuis van!

Rijwoning (fase 3)

De rijwoning heeft een open keuken met een gezellige eethoek centraal in de woning. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waar je optioneel op de tweede verdieping nog eens 2 kamers kunt toevoegen. Wil je nog meer ruimte, dan kun je kiezen voor een aanbouw op de begane grond. Via de woonkamer loop je zo de tuin in, waar genoeg ruimte is om na een dag werken heerlijk neer te ploffen tijdens de zonnige uren.

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2