Kopers aan het woord!

Geplaatst op

De verkoop van de woningen in Rittenburg3 is in volle gang. Is het de plek, het groen in de wijk, de indeling of de architectuur? Iedere toekomstige bewoner heeft zo zijn eigen redenen. Dat maakte ons nieuwsgierig. John en Daniëlle kochten een semi bungalow in fase 2: “Nu wonen we nog in Goes, maar we wilden graag weer terug naar Walcheren. Beide hebben we onze jeugd er doorgebracht en omdat we graag naar het strand gaan en onze familie en vrienden in de buurt wonen, leek het ons fijn om dichterbij te zitten. Bovendien waren we op zoek naar een woning die voldeed aan onze wensen. Met genoeg slaapkamers voor mijn zoon van 18 en een huis waar we fijn oud kunnen worden!”

Waarom Rittenburg3?

Het aantrekkelijke is dat we in Rittenburg straks gasloos wonen. Het energielabel is gunstig en onze nieuwe woning is voorzien van een bodemwarmtepomp en een balanssysteem. De semi bungalow die we hebben aangekocht heeft een volledig woonprogramma op de begane grond en twee slaapkamers plus een badkamer op de eerste verdieping. Het is een forse hoekwoning, met genoeg ruimte voor onszelf, mijn zoon en eventuele logees.

Modern, licht en ruim

Het metselwerk van de woningen heeft een sierlijke uitstraling en de gebruikte materialen zijn onderhoudsarm. Voor onze woning hebben we het bouwnummer met een rankere stijl kozijnen uitgekozen zodat we nog meer lichtinval hebben in huis. Wat ons vooral aansprak aan de wijk is de weidse opzet. Je hebt hier in Rittenburg veel ruimte tussen jou en je buren, de tuinen zijn breed en diep en overal is veel groen in de wijk.

Gunstige ligging

Rittenburg3 ligt voor ons aan de goede kant van Middelburg. Vanuit hier loopt het Bunkerpad richting de zee zodat we op de fiets gemakkelijk naar ons strandhuisje kunnen. Je loopt zo stadspark Toorenvliedt in en ook Landgoed Ter Hooge is een heerlijke plek om te wandelen; hier starten diverse routes. Alle afstanden zijn goed te doen vanuit de wijk, ook richting het werk in Goes; je rijdt namelijk direct de A58 op. Middelburg is een bruisende stad met veel fijne restaurants en cafeetjes waar je regelmatig van live muziek kunt genieten. Er is een gevarieerd winkelaanbod in de binnenstad en in de nabijheid van Rittenburg vind je ook een kleiner winkelcentrum en een eigen zwembad.

Alles naar wens

Vanaf het eerste contact met de kopersbegeleider is het koopproces heel prettig verlopen. Er werd gemakkelijk gecommuniceerd via de app. Dankzij de vele afwerk- en indelingsopties, konden we onze woning helemaal aanpassen aan onze (toekomstige) woonwensen en alle aanpassingen waren voor ons goed zichtbaar. Zelfs de aanleg van een extra groep in de achtertuin hebben we voorbereid; zodat we straks eenvoudig kunnen uitbreiden met een elektrische laadpaal of extra zonnepanelen. Overweeg je ook een woning te kopen in Rittenburg? Verdiep je goed in de mogelijkheden en probeer je te verplaatsen van je huidige situatie naar je nieuwe woning. Zo maak je het helemaal naar wens!

Wil jij wonen in Rittenburg3?

Bekijk hier het beschikbare aanbod en geef jouw bouwnummervoorkeur door of neem contact op met één van de makelaars: M2 makelaars of Kuub Makelaars

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.