Donderdag 29 juni: start verkoop 6 tweekappers en 5 semibungalows

Geplaatst op

Wil jij wonen op de grens tussen stad en platteland in een ruime tweekapper of semibungalow? Vanaf donderdag 29 juni a.s. gaan de 6 tweekappers en 5 semibungalows uit fase 3 definitief in verkoop!

Op donderdag 29 juni a.s. ben je tussen 18.30 uur – 20.30 uur welkom op de bouwplaats van Rittenburg3, ter hoogte van de bouwketen (Grevelingenstraat, Middelburg). Tijdens deze uren ligt de complete verkoopdocumentatie zoals onder andere de brochure voor jou klaar! Tevens is het gehele projectteam aanwezig om informatie te geven en om vragen te beantwoorden over de woning in verkoop. De verkoopdocumentatie is vanaf dit moment digitaal beschikbaar op deze website.

Voorbereiden

Wil jij je graag goed voorbereiden? Dan kan, want via de projectwebsite kun je meer informatie over de woningen terugvinden. Alle definitieve ‘Downloads‘ zijn beschikbaar vanaf de officiële start verkoop.

Heb jij al een financieringscheck gedaan?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zorg ervoor dat je voor de officiële start van de verkoop de financiële check bij jouw hypotheekadviseur hebt laten doen. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.