Zaterdag 22 april: start verkoop 16 rijwoningen

Geplaatst op

Afgelopen twee weken heb je jouw favoriete bouwnummers (rijwoning) aan ons door kunnen geven. Wij hebben veel inschrijvingen mogen ontvangen. Vanaf zaterdag 22 april a.s. gaan de rijwoningen definitief in verkoop!

Op zaterdag 22 april a.s. ben je tussen 10.00 uur – 14.00 uur welkom op de bouwplaats van Rittenburg3, ter hoogte van de bouwketen (Grevelingenstraat, Middelburg). Tijdens deze uren ligt de complete verkoopdocumentatie zoals onder andere de brochure voor jou klaar! Tevens is het gehele projectteam aanwezig om informatie te geven en om vragen te beantwoorden over de woning in verkoop. De verkoopdocumentatie vanaf dit moment digitaal beschikbaar op deze website. 

Voor welke bouwnummers ga jij je definitief inschrijven?

We hebben alle informatie overzichtelijk gemaakt in een interactieve kaart. Op deze kaart zie je per bouwnummer onder andere de ligging, de impressies, de mogelijke opties en de prijsranges. Genoeg informatie om een keuze te kunnen maken. 

Heb jij al een financieringscheck gedaan?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zorg ervoor dat je voor de officiële start van de verkoop de financiële check bij jouw hypotheekadviseur hebt laten doen. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.  

Ja, Ik wil hier wonen!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.