Waarom nieuwbouw?

Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat jij de eerste bewoner bent. Alles is hagelnieuw en lekker fris. Als je straks je sleutel krijgt, hoef je het alleen nog maar naar jouw smaak in te richten, met een passende keuken en meubels. En last but not least: jouw nieuwbouwwoning voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont en je energiekosten lager zijn.

Ventilatiesystemen

Of het buiten nu ijskoud is of juist heel warm, binnenhuis heb je in Rittenburg3 altijd een comfortabel binnenklimaat. Het gebalanceerde ventilatiesysteem zorgt daar namelijk voor. Die haalt de verse buitenlucht naar binnen en brengt de vervuilde binnenlucht naar buiten. Deze luchtstromen worden gefilterd door een warmtewisselaar met filter, zodat je op een energiezuinige manier kan genieten van meer wooncomfort én van lagere verwarmingskosten.

Zonnepanelen

Bij elke woning installeren we standaard een PV-installatie. Deze panelen leggen we zoveel mogelijk aan de zonzijde zodat er zoveel mogelijk elektriciteit wordt opgewekt. De opgewekte stroom wordt dan gebruikt door je huis. Door het toevoegen van extra PV-panelen kan jouw woning helemaal nul-op-de-meter (NOM) worden. Een nul-op-de-meter woning wekt zowel de gemiddelde gebouwgebonden energie als de gemiddelde gebruikersgebonden energie op.

Bodemwarmtepomp en vloerverwarming

Je huis wordt opgeleverd met een bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Dit betekent dat je er in de winter behaaglijk bij zit. In de zomer wordt jouw woning aangenaam verkoeld, circa 2 tot 3 graden lager ten opzichte van de buitentemperatuur. Een bodemwarmtepomp haalt warmte uit de grond. De grond onder de achter- of voortuin dient daarmee als warmtebron. De bodem is een stabiele warmtebron. Door de stabiele warmtebron is het rendement over het gehele jaar gelijk

Volledig gasloos

In Rittenburg3 woon je volledig gasloos. Wat dit betekent? Dat er geen gasaansluitingen meer zijn en je bijvoorbeeld ook elektrisch kookt. Veel beter voor het milieu en je bent niet meer afhankelijk van de schommelende gasprijzen en -heffingen.

Ja, ik wil hier wonen!

Alle woningen in fase 3 zijn verkocht.

Heb je interesse in fase 4 (appartementen)? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite van fase 4.

 

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.