16 rijwoningen fase 3 nu in verkoop!

Wonen op de grens van stad met platteland

Welkom in Rittenburg3, de nieuwe woonwijk in Middelburg aan de zuidwestzijde van de stad en grenzend aan de uitgestrekte polders van Walcheren. In Rittenburg3 ontwikkelt Vrolijk Leven in vier fases 102 woningen.

Wil jij veilig en duurzaam wonen in het zonnigste deel van Zeeland? Dat is mogelijk! In Rittenburg3 worden rijwoningen, tweekappers en semibungalows gerealiseerd. De bouw van fase 2 is gestart: hier is nog één semibungalow (bouwnummer 22) beschikbaar. Fase 3 is momenteel in verkoop met de eerste 16 gasloze en energiezuinige rijwoningen. Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Wil jij wonen in Rittenburg3? Bekijk hier het actuele aanbod en schrijf je nu in.

Ik wil mij inschrijven

Ruimtelijk en groen wonen

Rittenburg3 tref je een wijk met veel ruimte en tegelijkertijd met een besloten karakter, waardoor je er met een veilig gevoel woont. Ook is Rittenburg3 heerlijk groen met veel gras, planten en wandelpaden langs de groene oever. De groenstroken tussen de bouwblokken met bomen benadrukken de ruime opzet en bieden ruimte voor ontmoeting en spel. Alle woningen in Rittenburg3 zijn volledig gasloos en energiezuinig.

Lees meer

ontdek jouw droom woningin de prachtige Zeeuwse omgeving

Woningtypes

Met een mix van eigentijdse en traditionele architectuur is Rittenburg3 het koppelstuk tussen de voorgaande fases van Rittenburg en de naastgelegen Stromenwijk. Een speelse combinatie van aardetinten in de stenen, Franse balkons en eigenzinnig metselwerk zorgt voor een sfeervol straatbeeld dat passend is bij het DNA van Middelburg.

Rijwoning (fase 3)

De rijwoning heeft een open keuken met een gezellige eethoek centraal in de woning. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waar je optioneel op de tweede verdieping nog eens 2 kamers kunt toevoegen. Wil je nog meer ruimte, dan kun je kiezen voor een aanbouw op de begane grond. Via de woonkamer loop je zo de tuin in, waar genoeg ruimte is om na een dag werken heerlijk neer te ploffen tijdens de zonnige uren.

Semibungalow (fase 2)

De rust, de ruimte en het groen zijn hier aanwezig. Met 130m² aan ruimte en wonen én slapen op de begane grond heeft deze brede semibungalow, alles wat je nodig hebt om fijn te wonen en leven. Extra kamer nodig? Op de bovenverdieping is nog voldoende ruimte over voor de logés.
Laatste bouwnummer beschikbaar: bouwnummer 22. Deze woning is nu standaard voorzien van 10 PV-panelen, openslaande tuindeuren keuken en een raam aan de achtergevel op de eerste verdieping.

Tweekapper (fase 2)

Aan de sfeervolle groensingel steken de tweekappers fier boven het riet uit. Hier geniet je van een zee aan woonruimte. Wat dacht je van een mooie leefkeuken met een grote eettafel? Voor gezellige spelletjes met het gezin en lange borrels met vrienden. Iedereen krijgt zijn eigen plek in deze tweekapper met 3 slaapkamers, met nog extra ruimte op de grote zolder. De tweekappers in fase 2 zijn allemaal verkocht. Schrijf je nu in om op de hoogte te worden gehouden van de verkoop van de tweekappers in fase 3.

De stad én de natuur aan je voeten

Het idee voor deze nieuwe wijk is ontstaan vanuit het idee om een groene buffer aan te leggen tussen stedelijke bebouwing en het landelijke buitengebied van de aangrenzende polders. Midden in het groen, aan de rand van de stad. Het beste van beide werelden.

Ja, ik wil hier wonen!

Heb je interesse in het aanbod uit fase 2 (semibungalow bouwnummer 22)? Meld je dan nu aan en de makelaar neemt vervolgens contact met jou op.

Heb je interesse in het aanbod uit fase 3 (rijwoningen)? Schrijf je dan nu definitief in! Dit kun je doen in jouw persoonlijke accountomgeving.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2