€ 509.000 - 584.000 V.O.N.

Type D Tweekapper

Nog enkele ruime twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar!

Grenzend aan de sfeervolle groensingel met prachtig uitzicht over de Vlissingsche Watergang verschijnen binnenkort 12 duurzame en ruime twee-onder-een-kap woningen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, een badkamer met twee wastafels en een separaat toilet. De grote zolder kun je inrichten als werkplek met prachtig uitzicht over de landerijen tussen Rittenburg en Koudekerke.

Kom binnen!

Via de hal treed je binnen in de woonkamer waarna je doorloopt naar de gezellige leefkeuken waar je tijdens het koken de deuren openslaat naar de diepe tuin. Aan het einde van de dag vind je hier altijd wel een plekje om van het laatste beetje Zeeuwse zon te genieten! 

Dagje weg geweest? Bij thuiskomst hoef je niet ver te lopen want je parkeert de auto gewoon op je eigen oprit. Dat is pas handig!

Download hier de brochure

Specificaties

  • Keuze uit Type D1, D2, D3 en D4
  • Woonoppervlakte: van 147 m² tot 152 m²
  • Kaveloppervlakte: van 249 m² tot 283 m²
  • Diepe achtertuin op het oosten 
  • Uitzicht over een sfeervolle groensingel en de Vlissingsche Watergang
  • Parkeren op eigen terrein
  • Energiezuinige woning: gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van warmtepomp
  • Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming

 

Een indruk van Tweekapper Type D

Bekijk hier de interieur en exterieur impressies. Aan de indicatieve afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarom je hier graag wil wonen

Je woont aan een buitengebied

Het idee voor deze nieuwe wijk is ontstaan vanuit het idee om een groene buffer aan te leggen tussen stedelijke bebouwing en het landelijke buitengebied van de aangrenzende polders. Midden in het groen, aan de rand van de stad. Het beste van beide werelden!

In Zeeland is het water nooit ver weg

Zeg je Zeeland, dan zeg je water. Vanuit jouw nieuwe woning loopt er langs de oever een prachtige wandelroute die je langs de Vlissingse watergang voert. Toe aan de typisch Zeeuwse zoute, zilte lucht? In een kwartiertje rijden sta je aan het strand van Vlissingen.

Je leeft duurzaam én comfortabel

In Rittenburg3 wordt er gebouwd met oog voor duurzame materialen. En dat is niet alles. Door de warmtepomp wek je de warmte voor je woning en warm water volledig gasloos op. En dankzij de vloerverwarming heb je ook in de koudere maanden warme voetjes.

Middelburg is een goed uitgeruste stad

Op 1,5 km afstand van Rittenburg3 bevindt zich de historische grachtengordel van de hoofdstad van Zeeland. Wandelend over de kinderkopjes, langs oude pakhuizen en imposante herenhuizen kun je fantastisch shoppen, een terrasje pakken of genieten van een van de vele musea.

Het is er fijn voor jong én oud

Door de vele wandelroutes en fietspaden is er altijd iets te doen. Maak een ommetje naar Park Toorenvliedt met een heus landgoed, bunkers en een speelweide. Thuis zorgt de knusse en overzichtelijke opzet van de buurt ervoor dat kinderen veilig in het zicht buiten kunnen spelen.

Jouw nul-op-de-meter-woning!

Door de ventilatie met wtw-systeem in de woning heb je altijd gefilterde lucht in huis die aangenaam voelt in de winter én de zomer! Nog energiezuiniger? Dan kun je optioneel extra pv(zonne)panelen plaatsen en genieten van een nul-op-de-meter woning. Zo ben je klaar voor een duurzamere toekomst.

Alles over het project

Brochure Rittenburg3 Tweekapper pdf Download
Situatietekening pdf Download
Verkooptekeningen pdf Download
Optietekeningen (Upgrades & Extra's) pdf Download
Technische Omschrijving 26 woningen pdf Download
Sanitair Raab Karcher pdf Download

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2