€ 405.000 - 440.000 V.O.N.

Type C Semibungalow

Nog enkele energiezuinige semibungalows beschikbaar!

Omringd door gezellige pleintjes met groene plantsoenen vind je 14 duurzame en gelijkvloerse semibungalows. Wonen, douchen en slapen: eigenlijk hoef je de trap niet meer op. Zo ben je met deze woning klaar voor de toekomst. Toch is het altijd handig om extra ruimte te hebben. Op de flexibel in te delen bovenverdieping realiseer je eenvoudig nog twee (slaap)kamers en een extra badkamer. Handig als werkplek of wanneer er logés komen. 

Kom binnen!

Via de hal stap je de royale living met leefkeuken van circa 42 m² in. Door de grote raampartijen schijnt er veel daglicht naar binnen en geniet je zowel aan de voor- als achterzijde van een groen uitzicht. Zelfs vanuit de slaapkamer op de begane grond! Hier ervaar je ook de luxe van een badkamer ensuite met alle ruimte voor een inloopdouche, een wastafel met meubel én een toilet. Voor de gasten is er nog een apart toilet met fonteintje in de hal. 

Lekker weertje? Vanuit de keuken loop je zo de diepe tuin in om te genieten van je eerste kop koffie in het ochtendzonnetje. Door de handige berging met achterom pak je snel de fietsen voor een tocht langs de Zeeuwse kust. Dat is pas genieten! 

Download hier de brochure

Specificaties

  • Keuze uit een tussenwoning (Type C1) of hoekwoning (Type C2)
  • Woonoppervlak: 130 m²
  • Kaveloppervlakte: van 206 tot 242 m²
  • Diepe achtertuin met berging en achterom
  • Bezonning op het noorden of zuiden 
  • Parkeren in openbaar gebied
  • Energiezuinige woning: gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van warmtepomp
  • Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming

 

Een indruk van Semibungalow Type C

Bekijk hier de interieur en exterieur impressies. Aan de indicatieve afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarom je hier graag wil wonen

Je woont aan een buitengebied

Het idee voor deze nieuwe wijk is ontstaan vanuit het idee om een groene buffer aan te leggen tussen stedelijke bebouwing en het landelijke buitengebied van de aangrenzende polders. Midden in het groen, aan de rand van de stad. Het beste van beide werelden!

In Zeeland is het water nooit ver weg

Zeg je Zeeland, dan zeg je water. Vanuit jouw nieuwe woning loopt er langs de oever een prachtige wandelroute die je langs de Vlissingse watergang voert. Toe aan de typisch Zeeuwse zoute, zilte lucht? In een kwartiertje rijden sta je aan het strand van Vlissingen.

Je leeft duurzaam én comfortabel

In Rittenburg3 wordt er gebouwd met oog voor duurzame materialen. En dat is niet alles. Door de warmtepomp wek je de warmte voor je woning en warm water volledig gasloos op. En dankzij de vloerverwarming heb je ook in de koudere maanden warme voetjes.

Middelburg is een goed uitgeruste stad

Op 1,5 km afstand van Rittenburg3 bevindt zich de historische grachtengordel van de hoofdstad van Zeeland. Wandelend over de kinderkopjes, langs oude pakhuizen en imposante herenhuizen kun je fantastisch shoppen, een terrasje pakken of genieten van een van de vele musea.

Het is er fijn voor jong én oud

Door de vele wandelroutes en fietspaden is er altijd iets te doen. Maak een ommetje naar Park Toorenvliedt met een heus landgoed, bunkers en een speelweide. Thuis zorgt de knusse en overzichtelijke opzet van de buurt ervoor dat kinderen veilig in het zicht buiten kunnen spelen.

Jouw nul-op-de-meter-woning!

Door de ventilatie met wtw-systeem in de woning heb je altijd gefilterde lucht in huis die aangenaam voelt in de winter én de zomer! Nog energiezuiniger? Dan kun je optioneel extra pv(zonne)panelen plaatsen en genieten van een nul-op-de-meter woning. Zo ben je klaar voor een duurzamere toekomst.

Alles over het project

Brochure Rittenburg3 Semibungalow pdf Download
Verkooptekeningen pdf Download
Optietekeningen (Upgrades & Extra's) pdf Download
Technische omschrijving 26 woningen pdf Download
Situatietekening pdf Download
Sanitair Raab Karcher pdf Download

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2