Waar ligt jouw droomwoning?

Bekijk de woningen van de eerste fase op de vogelvlucht en ontdek waar jij wilt wonen in Rittenburg3!

Ontdek jouw droomwoning in de nieuwste buurt van Middelburg

Semibungalow

Type C

Alles wat je nodig hebt in één. Met 130 m² aan ruimte en wonen én slapen op de begane grond heeft deze brede semibungalow, met een breedte van 7.2 meter, alles wat je nodig hebt om fijn te wonen en leven. Extra kamer nodig? Op de bovenverdieping is nog voldoende ruimte over voor de logés. Geen zorgen om gas en energie in deze semibungalow! De woningen zijn namelijk gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmte terugwin-systeem.

€ 405.000 - 440.000 V.O.N.
Bekijk woningtype

Tweekapper

Type D

Aan de sfeervolle groensingel steken de tweekappers fier boven het riet uit. Hier geniet je van een zee aan woonruimte. Wat dacht je van een mooie leefkeuken met grote eettafel? Voor gezellige spelletjes met het gezin en lange borrels met vrienden. Je hebt er de ruimte voor. Iedereen krijgt zijn eigen plek in deze tweekapper met 3 slaapkamers, met nog extra ruimte op de grote zolder. Jullie tweekapper heeft een heerlijk diepe en brede achtertuin op het oosten. Gooi die openslaande tuindeuren dus maar open! Maak er jullie nieuwe thuis van, in de prachtige Zeeuwse omgeving.

€ 509.000 - 584.000 V.O.N.
Bekijk woningtype

Ook wonen aan de zonzijde van Zeeland?

Heb jij interesse in een woning in Rittenburg3 in de huidige fase of denk je graag mee met de volgende woningen in Rittenburg3? Meld je dan nu en geef jouw bouwnummervoorkeur of jouw woonwensen door in jouw account! Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meld je aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2