Vrolijke Update

In navolging van het vastgestelde bestemmingsplan is de website uitgebreid met beelden van de situatie en de woningtypes.

Lees verder

In navolging van het vastgestelde bestemmingsplan is de website uitgebreid met beelden van de situatie en de woningtypes.

Medio februari informeren we je over de koopprijzen, optiemogelijkheden en delen we meer beelden en informatie over de pre-sale.

Schrijf je nu in voor het openingsstuk van Rittenburg3

Je hebt je al eerder ingeschreven voor ons project Rittenburg. Mogelijk zijn de voorkeuren veranderd? Om jou goed op de hoogte te houden willen wij vragen om de voorkeur nogmaals door te geven klik hier. Op basis van deze bevestiging zullen wij jou informeren over de aanstaande verkoopfase.

In de 1e fase worden 12 ruime tweekappers en 14 gelijkvloerse semibungalows aangeboden.

Semibungalow Type C
De semibungalow is de ideale woning voor een gelijkvloerse dagelijks leven. Extra kamers nodig? Geen probleem, op de eerste verdieping is nog ruimte genoeg voor één of zelfs twee kamers

Tweekapper Type D

Binnen de tweekapper geniet je van een zee aan woonruimte. Het volledige gezinsleven in een groene omgeving met vrij zicht op de parkachtige oever langs de Vlissingsche Watergang.

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2