Start verkoop openingsstuk Rittenburg3

Het is zover! Na de succesvolle pre-sale laten we weten dat 10 maart, om 18:00 de officiële verkoop van 12 ruime tweekappers en 14 semibungalows in Rittenburg3 zal starten!

Lees verder

Het is zover! Na de succesvolle pre-sale laten we weten dat 10 maart, om 18:00 de officiële verkoop van 12 ruime tweekappers en 14 semibungalows in Rittenburg3 zal starten!

Creëer nu jouw droomwoning!

Alle informatie over het plan waaronder de koopsommen, de tekeningen en de woningconfigurator staan nu online dus neem snel een kijkje.

Met de online woningconfigurator kun je gemakkelijk alle woningtypen vergelijken en meteen alle mogelijke upgrades bekijken. De definitieve keuze voor deze upgrades hoef je pas later op te geven bij het koopgesprek met de makelaar.

Verkoopprocedure en toewijzing

Hoe gaat het nu verder? Op 10 maart om 18.00 uur a.s. start de verkoop van 12 ruime tweekappers en 14 semibungalows. Je kunt maximaal 3 voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. Je maakt jouw inschrijving compleet door hier te klikken. Dit kan tot en met donderdag 17 maart. Uiterlijk vrijdag 25 maart zal de makelaar de inschrijvers informeren die een woning toegewezen hebben gekregen.

We streven ernaar zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een optimale bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren we de volgende criteria:

Aantal kandidaten per bouwnummer

Is er één kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning toegewezen aan die persoon. Bij meerdere voorkeuren voor één bouwnummer volgt een tweede criterium.

Financieringscheck

Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan kijken we of je een financiële check hebt ingediend bij de makelaar. Daarmee laat je aan ons zien dat jij de woning kunt financieren of betaalt met eigen middelen.

Voorinschrijving

Zijn er gelijkwaardige inschrijvingen op één bouwnummer? Dan kijken we naar de inschrijfdatum tijdens de pre-sale. Door je inschrijving tijdens de pre-sale heb je dus de kans op een woning in Rittenburg3 vergroot!

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2