Rittenburg3, fase 2: Bijna 70% verkocht

Goed nieuws! Ook in de zomermaanden hebben diverse kopers een droomwoning in Rittenburg3 aangekocht. Inmiddels is dan ook bijna 70% van alle woningen in Rittenburg 3 fase 2 verkocht, zijn er diverse woningen onder optie en staan er tekenafspraken gepland.

Lees verder

Goed nieuws! Ook in de zomermaanden hebben diverse kopers een droomwoning in Rittenburg3 aangekocht. Inmiddels is dan ook bijna 70% van alle woningen in Rittenburg 3 fase 2 verkocht, zijn er diverse woningen onder optie en staan er tekenafspraken gepland.

Opschortende voorwaarden

Het bouwterrein is inmiddels bouwrijp en de omgevingsvergunning (bouwvergunning) is onherroepelijk.

Zodra de laatste overeenkomsten zijn getekend, zijn alle opschortende voorwaarden vervuld. Vervolgens krijgen alle kopers een brief met meer informatie over de start van de bouw en wanneer zij naar de notaris kunnen voor de juridische levering van de grond. Naar verwachting wordt de brief met het vervullen van de opschortende voorwaarden, de zogenaamde hoerabrief, begin oktober 2022 verstuurd.

Start bouw

Met de laatste kopers in aantocht zijn we druk bezig met het plannen van de start bouw met Bouwbedrijf Vrolijk. We verwachten dat zij al in januari kunnen starten met de eerste werkzaamheden, namelijk het boren van de bodembronnen! Heb je al gekocht? Dan houdt Bouwbedrijf Vrolijk je op de hoogte via het digitale kopersportaal.

Nog enkele woningen beschikbaar

Heb je nog geen woning in Rittenburg3, maar wel interesse? Er is nog keuze uit enkele gelijkvloerse semibungalows en twee-onder-een-kapwoningen. Mooi gelegen aan het water of juist in één van de rustige tussenliggende straten van Rittenburg3. Allemaal met een aansprekende architectuur en een fijne plattegrond. Interesse in een woning? Kijk dan snel op www.rittenburg3.nl voor het beschikbare woningaanbod.

Helemaal klaar voor de toekomst

Alle woningen in Rittenburg3 zijn uiterst duurzaam, de woning is full-electric daarmee volledig gasloos. Met een warmtepomp met bodembron ben je helemaal klaar voor de toekomst. Nog meer grip op je energierekening? Breidt je woning verder uit met zonnepanelen en kies één van de energiepakketten. Meer informatie over de energiepakketten vind je hier www.rittenburg3.nl/vol-positieve-energie

Nieuwsgierig geworden?

Kijk snel op www.rittenburg3.nl voor meer informatie of neem contact op met één van de makelaars M2 makelaars of Kuub Makelaars

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2