PRE-SALE GESTART

Het is zover! De pre-sale van Rittenburg3 is van start met 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 14 gelijkvloerse semibungalows.

Lees verder

Het is zover! De pre-sale van Rittenburg3 is van start met 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 14 gelijkvloerse semibungalows.

De pre-sale van Rittenburg3 is van start!

Afgelopen weken heeft de website opnieuw achter de schermen een grote update gekregen. Deze is uitgebreid met bijvoorbeeld schetsplattegronden, indicatieve specifieke kenmerken en prijsindicatie van alle woningen in deze fase. Op die manier kan je alvast een beeld vormen van welke woning goed bij jou past! Door je voorkeuren door te geven tijdens de pre-sale vergroot je je kans op een woning in Rittenburg3!

Hoe en wanneer inschrijven?

De pre-sale start op vrijdag 11 februari 16:00 uur, tijdens de pre-sale kun je al jouw voorkeur voor een woning aan ons kenbaar maken, nog voor de officiële start verkoop! Dit doe je door uiterlijk 28 februari de persoonlijke voorkeur door te geven via het formulier op de site. Op de situatietekening op de website zijn de verschillende woningtypes met bouwnummers weergegeven. De plattegronden van de verschillende woningtypes zijn te vinden op onze nieuwe website!

In de 1e fase worden 12 ruime tweekappers en 14 gelijkvloerse semibungalows aangeboden.

Semibungalow – Type C

Aan de groene pleinen grenzen de 14 gelijkvloerse semibungalows. De semibungalow is de ideale woning voor een dagelijks leven met het gemak van gelijkvloerse woonfuncties. Met een volledig woonprogramma op de begane grond is deze woning klaar voor de toekomst. De semibungalow bestaat uit hoekwoningen en tussenwoningen. Kijk snel op de website voor de verdere informatie!

Tweekapper – Type D

Grenzend aan de sfeervolle groensingel en met riet begroeide oevers verschijnen 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen, prachtig gesitueerd met uitzicht over de Vlissingsche Watergang. De voortuinen en de aangrenzende waterkant zorgen voor een groen en ruim uitzicht, zodat je ook binnen verbonden blijft met de natuur.

De twee-onder-een-kapwoning heeft vier verschillende varianten. Kijk snel op de website voor de verdere informatie!

Een tip! Heb jij al een financieringscheck gedaan?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zorg ervoor dat je voor de officiële start van de verkoop de financiële check hebt laten doen. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

Dat klinkt goed, wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Meld je nu aan!
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2