Ontdek jouw droomwoning in de nieuwste buurt van Middelburg

Semibungalow

Type C

In de luxe semibungalow vind je beneden alles wat je dagelijks nodig hebt. Je wandelt van de woonkamer zo je slaapkamer met aangrenzende badkamer in. Extra kamers nodig? Geen probleem! Op de bovenverdieping realiseer je eenvoudig nog twee (slaap)kamers en een extra badkamer.

Tweekapper

Type D

Aan de sfeervolle groensingel steken de karakteristieke tweekappers fier boven het riet uit. Hier geniet je van een zee aan woonruimte en ervaar je elk seizoen optimaal in de privacy van jouw eigen voor– én achtertuin.

Bekijk de ligging van de woningen in Rittenburg3

Waterrijk en groen

Het plan Rittenburg3 in Middelburg is opgebouwd uit vier blokken tussen de Grevelingenstraat en de Vlissingsche Watergang. Door een groene buffer wordt een zachte overgang gecreëerd tussen de nieuwe wijk en het aangrenzende buitengebied.

Op dit unieke stuk grond worden diverse woningen en luxe appartementen gerealiseerd. Met als openingsstuk 12 eigentijdse tweekappers (type D) en 14 gelijkvloerse semibungalows (Type C).

Plattegronden PDF

Een indruk van Rittenburg3

Met een mix van eigentijdse en traditionele architectuur is Rittenburg3 het koppelstuk tussen de voorgaande fases van Rittenburg en de naastgelegen Stromenwijk. Een speelse combinatie van aardetinten in de stenen, franse balkons en eigenzinnig metselwerk zorgt voor een sfeervol straatbeeld.

Wanneer woon je in Rittenburg3?

Bekijk hier de planning van het project.
Aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.

11 februari 2022 Pre-sale van de woningen
10 maart 2022 Start verkoop
Najaar 2022 Prognose start bouw

Ons laatste nieuws

Start verkoop openingsstuk Rittenburg3

Het is zover! Na de succesvolle pre-sale laten we weten dat 10 maart, om 18:00 de officiële verkoop van 12 ruime tweekappers en 14 semibungalows in Rittenburg3 zal starten!

Lees verder

PRE-SALE GESTART

Het is zover! De pre-sale van Rittenburg3 is van start met 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 14 gelijkvloerse semibungalows.

Lees verder

Vrolijke Update

In navolging van het vastgestelde bestemmingsplan is de website uitgebreid met beelden van de situatie en de woningtypes.

Lees verder

Meld je nu aan voor het project Rittenburg3 en blijf op de hoogte!

Heb je interesse in een woning in Rittenburg3? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan als eerste een update zodra er nieuws is over dit project.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Wij ontwikkelen leefruimtes met als doel: een vrolijk leven voor mens en dier.

Ontwikkelaars van leefruimte

Wij zijn Vrolijk Leven. We worden vrolijk van duurzame, waardevolle concepten waarin mens en dier samen vrolijk leven. Als een unieke plek ook de unieke invulling krijgt waar het om vraagt. Daarom werken we samen met iedereen die daar belang bij heeft. Wij geloven namelijk niet in één waarheid, maar juist in de grootste gemene deler. Zo werken we aan leefruimte die ertoe doet.

Vanuit onze eigen overtuiging en waarden, ontwikkelen wij leefruimtes waarin mens en dier samen vrolijk leven. Leefruimtes waar iedereen om geeft. Dat vinden wij pas écht waardevolle concepten. Dat doen we samen met onze eigen studio VLO en onze creatieve partners die dezelfde waarden delen.

Wil je meer over ons te weten komen? Ons team leren kennen of al onze projecten bekijken? Breng dan een bezoek aan onze website www.vrolijkleven.nl

www.vrolijkleven.nl