Heb je vragen? Kom met ons in contact

Als je straks een woning wilt kopen in Rittenburg3 is het nodig om je in te schrijven voor het project. Heb je naar aanleiding van deze website en/of andere communicatie nog vragen? Dan kun je met een van de desbetreffende makelaars óf de ontwikkelaar Vrolijk Leven direct contact opnemen.

M2 Makelaars

Marco van der Knaap

 

Paul Krugerstraat 9
4382 MA Vlissingen
088 4424100

NVM Makelaar/taxateur
marco@m2makelaars.nl

Bel de makelaar

Kuub Makelaars

Frédérique Klijberg

 

Korte Geere 1
4331 LE Middelburg
0118 - 234 455

NVM Makelaar/taxateur
middelburg@kuubmakelaars.nl

Bel de makelaar

Wij ontwikkelen leefruimtes met als doel: een vrolijk leven voor mens en dier.

Ontwikkelaars van leefruimte

Wij zijn Vrolijk Leven. We worden vrolijk van duurzame, waardevolle concepten waarin mens en dier samen vrolijk leven. Als een unieke plek ook de unieke invulling krijgt waar het om vraagt. Daarom werken we samen met iedereen die daar belang bij heeft. Wij geloven namelijk niet in één waarheid, maar juist in de grootste gemene deler. Zo werken we aan leefruimte die ertoe doet.

Vanuit onze eigen overtuiging en waarden, ontwikkelen wij leefruimtes waarin mens en dier samen vrolijk leven. Leefruimtes waar iedereen om geeft. Dat vinden wij pas écht waardevolle concepten. Dat doen we samen met onze eigen studio VLO en onze creatieve partners die dezelfde waarden delen.

Wil je meer over ons te weten komen? Ons team leren kennen of al onze projecten bekijken? Breng dan een bezoek aan onze website www.vrolijkleven.nl

Bezoekadres
Edisonstraat 60
4816 AX Breda

Telefoon
076 20 92 000

E-mail
info@vrolijkleven.nl

www.vrolijkleven.nl

Meld je aan voor een woning in Rittenburg3!

Heb je interesse voor een woning in Rittenburg3? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de volgende fases!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2